Mašović: Voždovac da nastavi kako je počeo

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašović: "Voždovac da nastavi kako je počeo"

Fudbaler Voždovca Alen Mašović rekao je danas da je zadovoljan početkom sezone i da očekuje da njegova ekipa ostvari dobar rezultat i protiv Borca.

"Borac nam dolazi iz dva poraza i ta utakmica neće biti laka za nas. Nadigravaćemo se i nadam se pobediti uz podršku sa tribina koja nam znači. Pozvao bih navijače da dodju na 'krov' i da budu uz nas jer oni su naš dvanaesti igrač", rekao je Mašović za klupski sajt.

Voždovac posle dva kola ima četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << boda u Super ligi i sledi mu duel sa Borcem na svom stadionu.

Mašović je bio strelac za svoj klub u pobedi nad Bačkom sa 3:0, a sva tri gola beogradski klub je dao u poslednjih pola sata, kada je taj fudbaler ušao u igru.

"Na kraju je ispalo dobro po nas. Imali smo teške uslove za igru, kao i domaćin, ali smo ipak mi slavili. Srećan sam što smo pobedili i što sam postigao gol. Igrom smo to sigurno i zaslužili", kazao je Mašović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Moramo da nastavimo kako smo počeli"

Izvor: B92, 01.Avg.2017

Fudbaler Voždovca Alen Mašović rekao je da je zadovoljan početkom sezone i da očekuje da njegova ekipa ostvari dobar rezultat i protiv Borca..."Borac nam dolazi iz dva poraza i ta utakmica neće biti laka za nas. Nadigravaćemo se i nadam se pobediti uz podršku sa tribina koja nam znači. Pozvao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.