Maskerano: Barselona je superiorna u odnosu na Real

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskerano: Barselona je superiorna u odnosu na Real

Fudbaler Barselone Havijer Maskerano istakao je da je pobeda u “el klasiku” nad Real Madridom od 3:1 i više nego zaslužena.

Katalonci su imali zaostatak od prvog minuta posle šokantnog gola Karima Benzeme u 22. sekundi, ali ih to nije pokolebalo u nameri da odnesu sva tri boda sa „Santijaga Bernabea”. Posle izjave Žozea Murinja i nekolicine igrača toga tima da je Barsa "srećno pobedila", Argentinac je burno reagovao.

"Sreća? Ja sam bio prisutan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na toj utakmici i stvari su izgledale totalno drugačije nego što ih neki prikazuju. Na terenu sam video superiornu Barsu, mnogu jaču od protivnika. Istina je da smo primili gol mnogo rano ali nismo odustajali i to se videlo na licima mojih saigrača, koji su želeli da dokažu da su bolji", rekao je Maskerano.

Argentinski reprezentativac je istakao i da nije mnogo uzrujan što je bio na klupi tokom tako bitne utakmice, te da će sačekati priliku koja će "vrlo brzo doći".

"Žerar Pike i Karles Pujol su startni štoperi i ako su zdravi i odmorni naravno da će oni krenuti od početka. Moja prirodna pozicija nije mesto centralnog beka, ja sam defanzivni ili zadnji vezni i ako u taktici Pepa Gvardiole nema dužnosti koje ću da obavljam - ne ljutim se, biće prilike”, naglasio je Maskerano.

Naredni meč u Primeri Real Madrid će odigrati u vatrenoj atmosferi Andaluzije porotiv Sevilje, dok su Katalonci već odigrali svoj meč zbog obaveza na Svetskom klupskom prvenstvu i, tom prilikom, pobedili Rajo Valjekano sa ubedljivih 4:1.

Povezane vesti: Inijesta: Ovo je najbolji tim Barse u kojem sam igrao Ronaldo: Daleko od toga da je prvenstvo osvojeno Ronaldo: Nadam se da će Real osvojiti i Primeru i Ligu šampiona Iguain: Sve smo bliže Barseloni

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.