Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maša podržala zabranu''vrištanja'' na terenu!?

Iako bi tokom njenih mečeva gledaocima baš prijali čepovi za uši, kako bi podneli silne decibele koje prelepa Ruskinja ''proizvodi'' na terenu, Marija Šarapova je ipak podržala akciju da se teniserkama zabrani takvo ''terorisanje sluha'' gledalaca na teniskim turnirima. U sklopu ove akcije objavljen je i promotivni spot, koji možete videti u prilogu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šarapova protiv vrištanja

Izvor: RTS, 03.Okt.2012, 01:21

Ruskinja podržala akciju organizovanu kako bi se teniserima i teniserkama zabranilo urlanje i obustavilo terorisanje sluha gledalaca. Marija Šarapova slovi za najglasniju ženu teniskog karavana...Marija Šarapova odličila da okrene novi list u životu. Prvo je raskinula veridbu sa Sašom Vujičićem,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.