Martines: Nadamo se da se Ikardi vraća

Izvor: B92, 21.Feb.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martines: Nadamo se da se Ikardi vraća

Interova saga oko napadača Maura Ikardija i dalje traje, a Ikardijev kolega, poželeo mu je da se što pre vrati.

"Bio mu je rođendan, čestitali smo mu i bio je srećan što je sa nama. Nastavićemo da ga podržavamo, iako njegova budućnost zavisi isključivo od njega i onoga ko mu brine o karijeri. Za nas je veoma važan igrač i nadamo se da će se uskoro vratiti", rekao je Lautaro Martines.

Lautaro Martines je sezonu počeo u startnoj postavi, igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dobro, dao je i neke važne golove, ali je nakon toga preseljen na klupu za rezerve, da bi se u startnu postavu vratio kada je nastao čitav "haos" oko Maura Ikardija i njegove situacije u milanskom Interu.

Problem je nastao na relaciji Ikardi i Vanda Nara (njegova supruga i menadžer) - Inter, kada nije došlo do dogovora oko novog Ikardijevog ugovora, pritom je Ikardi odbio da nastupi u jednoj utakmici za Inter, a pojavili su se i tračevi da Ikardi pregovara sa Juventusom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.