Martić i Vekić bez mnogo muke u drugom kolu

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2018, 04:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martić i Vekić bez mnogo muke u drugom kolu

Dona Vekić i Petra Martić obezbedile su plasman u drugo kolu turnira iz Premijer serije u Majamiju.

Dona Vekić je u dva seta bila bolja od Kamile Đorđi i do pobede nakon 68 minuta došla sa 6:0, 7:5.

Prvi set je u potpunosti pripao hrvatskoj teniserki, da bi Italijanka u drugom pružila snažniji otpor, ali ne dovoljan za bar treći set u ovom meču.

Dona Vekić će se za plasman u treće kolo boriti sa 24. nosiocem Elenom Vesninom.

Petra Martić >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je u prvom kolu na terenu provela nešto više vremena od svoje sunarodnice, ali je slavila veoma ubedljivo protiv Lus Dejvis sa 6:1, 7:5 nakon sat i 29 minuta igre.

Martićeva je dominaciju u prvom setu počela od trećeg gema i uz pet vezanih osvojenih gemova i treću iskorištenu set loptu povela sa 1:0. U drugom setu smo gledali veliku borbu, viđeno je čak pet brejkova, a Hrvatsica je iskoristila petu meč loptu. Prvu je imala pri rezultatu 5:5, ali je Dejvis dobro odreagovala u tom trenutku i sačuvala svoj gem. To joj nije pošlo za rukom u 12. gemu drugog seta i pored velike borbe i još tri spašene meč lopte.

Naredna rivalka Petri Martić je 15. nosilac Kristina Mladenović.

Mečeve iz Majamija pratite u direktnim prenosima na Sport Klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.