Marselinjo uputio kritiku Klopu

Izvor: TV Arena Sport, 06.Maj.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marselinjo uputio kritiku Klopu

Uglavnom smireni Marselinjo Garsija Marselinjo je prozvao menadžera Liverpula zbog načina na koji proslavlja golove svog tima, ali mu Klop nije ostao dužan.

Trener Viljareala, još tokom utakmice na "Enfildu" prišao je, kako smatra, preterano temperamentnom i egocentričnom menadžeru Liverpula, Jirgenu Klopu, koji je prvi gol crvenih proslavio u svom stilu, burno, kao da je navijač.

Većini Klopovih kolega to ne smeta, možda neki ne žele to da pokažu, ali Marselinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << se nije ustručavao da kaže šta misli i pred 45.000 navijača na Mersisajdu i potom, na konferenciji za medije, kada je morao da čestita Englezima na plasmanu u finale Lige Evrope.

"Protivnički menadžer? On je to što jeste. On je samo to što jeste", rekao je Marselinjo posle utakmice, kada su ga pitali da prokomentariše kratku svađu pored aut linije.

"On je sjajan menadžer, ali kad sam ja u pitanju, bilo da pobeđujem ili gubim, ostajem miran i tih u tim situacijama", rekao je Marselinjo, očigledno iznošeći stav da bi svi trebalo da budu takvi, ali...

Kada se sve "sabralo", inače druželjubivi Klop koji nema mnogo neprijatelja u poslu kojim se bavi, rekao je samo...

"Nijedne sekunde svog života ne bih voleo da sam on". Potom je dodao..."A, on je sjajan menadžer".

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.