Izvor: RTS, 04.Okt.2022, 23:29

Marsej ubedljiv protiv Sportinga, remi Ajtrahta i Totenhema

Fudbaleri Marseja savladali su Sporting sa 4:1, dok su Ajtraht i Totenhem odigrali bez golova u mečevima trećeg kola Grupe D Lige šampiona.
Marsej je na ubedljiv način došao do prva tri boda u grupi, ali to mu nije pomoglo da se odlepi sa dna tabele. Sporting je uprkos porazu ostao prvi na tabeli sa šest bodova. Po četiri boda imaju drugoplasirani Totenhem i trećeplasirani Ajtraht.

Trinkao je doveo Sporting u prednost već u prvom minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << susreta. Izjednačio je Sančez u 13. Domaćin je do preokreta stigao tri minuta kasnije preko Harita.
U 23. minutu Adan je zbog igranja rukom zaradio direktan crveni karton i Sporting je nastavio meč sa 10 igrača u polju.
Balerdi povećava prednost domaćina u 28. minutu. Konačan rezultat postavio je Mbemba u 84. minutu.
U drugom meču ove grupe u Frankfirtu Ajtraht i Totenhem su odigrali bez golova.
U četvrtom kolu Marsej gostuje u Lisabonu, a Totenhem dočekuje Ajtraht.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čelsi protiv Milana u derbiju trećeg kola Lige šampiona (21.00, RTS1)

Izvor: RTS, 05.Okt.2022, 13:07

Fudbaleri londonskog Čelsija odmeriće večeras snage sa ekipom Milana na "Stamford bridžu" u derbiju trećeg kola Lige šampiona (21.00, RTS1). . Posle dva kola Milan je prvi u grupi E sa 4 boda, dok je Čelsi na začelju tabele sa 1 bodom...Čelsiju je ovo prilika da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.