Marota rešio dilemu, u Inter stiže napadač svetske klase BESPLATNO!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 09:08

Marota rešio dilemu, u Inter stiže napadač svetske klase BESPLATNO!

Mnogo igrača na spisku želja "neroazura", čeka se novac od još jednog velikog transfera.

U Interu nestrpljivo čekaju nastavak sezone, ali i odluku Lautara Martineza.

"El Toro" će najverovatnije napustiti klub, u Milanu su se već pomirili sa tim, pa bi, osim u slučaju velikog zaokreta, mogli da računaju na ozbiljan novac, ali i određena pojačanja iz Barselone.

Bepe Marota je u razgovoru za Kalčomerkato istakao da ključ prelaznog roka Intera drži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upravo status Argentinca, ali da je klub spreman da Antoniju Konteu stavi na raspolaganje možda i bolji tim nego ove sezone.

Između Tonalija i Kijeze, "neroazuri" su odabrali fudbalera Breše, pre svega zbog činjenice da je dosta jeftiniji od Kijeze, uz to i mlađi.

Prodaja Maura Ikardija povećala je apetite u Lombardiji, pa sasvim sigurno neće štedeti kada je u pitanju novi napadač

Obamejang, Mertens i Beloti prodefilovali su kao primarne mete, ali je u poslednjih nekoliko dana u prvi plan upao Edinson Kavani kojem ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe ovog leta.

Urugvajac je voljan da se vrati na Apenine gde je nastupao za Napoli i Palermo, pa bi mogućnost da se takmiči na najvišem fudbalskom nivou u 33. godini bila sasvim primamljiva.

Želja Kontea da se tim ne rasipa biće ostvarena, od Kristijana Eriksena se tek očekuju prave stvari što daje razlog za veliki optimizam navijača Intera kada je u pitanju naredna sezona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marota otkrio važan detalj, Barsa i Lautaro imaju još manje vremena

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020

Iz Intera poslali jasnu poruku...Preneli smo ranije danas, direktor Intera Bepe Marota najavio je potencijalni rasplet u slučaju Lautara Martineza...On je ponovio da Inter nema nameru da ga proda, već da zainteresovani klub mora da plati klauzulu od 111 miliona evra...Međutim, Marota je otkrio važan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.