Marota napustio Juventus, od Intera dobija devet miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marota napustio Juventus, od Intera dobija devet miliona

Uspešni italijanski funkcioner Đuzepe Marota zvanično je napustio Juventus i na putu je da postane sportski direktor Intera.

Juventus je Maroti, čoveku koji je vukao sjajne poteze na transfer tržištu, za prevremeni raskid saradnje isplatio 361.775 evra, a njegovim put putem krenuo je još jedan direktor Aldo Maca.

Marotu u Interu čeka trogodišnji ugovor, sa platom od čak tri miliona evra po sezoni i to bez bonusa, što je već dogovorio.

Iskusni 61-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fudbalski radnik jedan je od najzaslužnijih za uspehe i sedam titula Juventusa u nizu u Italiji, a došao je 2010. godine baš kada su postavljeni temelji.

Vukao je prave poteze transferima Kristijana Ronalda, Miralema Pjanića, Paula Dibale, a posebno se istakao kod fudbalera koji su došli bez obeštećenja poput Andree Pirla, Samija Kedire, Emrea Džana, Danija Alvesa i drugih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.