Marko Mitrović novo pojačanje Radničkog

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Mitrović novo pojačanje Radničkog

Bivši igrač Čelsija predstavljen na "Čairu"

Fudbalski klub Radnički od danas je jači za još jednog fudbalera. Napad Nišlija pojačao je Marko Mitrović, nekadašnji omladinac Čelsija. Novi centarfor Reala sa Nišave u klub je stigao bez obeštećenja iz redova danskog Sonderjiska.

Mitrović (26) je poreklom Nišlija, rođen u Malmeu. Nastupao je za nacionalni tim Švedske do 17 i do 19 godina.

"Mnogo sam srećan što sam ovde. Radnički je klub sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << velikim ambicijama, to je bio dodatni motiv da dođem. Razgovarao sam sa ljudima u klubu, uverili su me da klub ima visoke ciljeve u Superligi i Kupu Srbije. Sviđa mi se grad, stadion, saigrači su me dobro prihvatili. Od prvog dana sve je zaista lepo, uvideo sam da su igrači kao porodica, a takođe, filozofija koju gaji trener Nenad Lalatović mi u potpunopsti odgovara", rekao je Mitrović.

Priliku da debituje za novi tim imaće već u subotu, kada Radnički dočekuje ekipu Napretka.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.