Marko Đoković ispao posle preokreta, Bozoljac i Ćirić u trećem kolu

Izvor: Blic, 02.Jan.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Đoković ispao posle preokreta, Bozoljac i Ćirić u trećem kolu

Ilija Bozoljac je pobedio Simona Štadlera iz Nemačke 7:6 (8:6), 6:3 za plasman u poslednje kolo kvalifikacija za ATP turnir u Dohi.

Drugi nosilac danas igra sa Hrvatom Antoniom Veićem, koji je bio bolji od, takođe Nemca, Kristofera Kasa 6:4, 3:6, 6:1.

Osim Bozoljca uspešan nastup imao je i Nikola Ćirić koji je savladao Františeka Čermaka iz Češke rezultatom 7:6 (7:5), 6:7 (2:7), 6:3. Meč je trajao 150 minuta, a poslednja prepreka Ćiriću pre ulaska u glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žreb biće 164. teniser sveta i još jedan Čeh - Lukaš Rosol.

Kvalifikacije je završio Novakov mlađi brat Marko Đoković, koji je i pored sjajne igre poražen od 117. tenisera na ATP listi, Švajcarca Marka Kjudinelija 2:6, 6:4, 6:2.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.