Marko Asensio - momak koji ne gubi vreme

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Asensio - momak koji ne gubi vreme

Talentovani ofanzivac postigao je gol na debiju za Real u čak pet takmičenja!

Navijači Barselone i Reala dočekali su kraj nedeljne utakmice na Nou Kampu u potpuno različitom raspoloženju. "Madridisti" ushićeni i nasmejani, Katalonci u neverici, držeći se za glavu.

Pristalice domaćeg tima "načeo" je Kristijano Ronaldo udarcem u dalji Ter Štegenov ugao u 80. minutu, a dotukao Marko Asensio, kada je iz kontre u 90. minutu postavio konačnih 1:3.

Umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da Barsa sa igračem više izjednači na 2:2, milimetarski precizan Asensiov šut ostavio je nemačkog golmana bez šanse da odbrani, a Mesija i drugove u teško dostižnom deficitu pred revanš u Madridu (sreda, 23.00).

Time je Marko Asensio (21) uradio veliku stvar za klub, ali i za sebe, nastavivši neverovatnu seriju započetu pre godinu dana. Kada god je debitovao za Real u nekom takmičenju - upisivao se u listu strelaca. I što je takođe interesantno, za to mu nikada nije bilo potrebno mnogo vremena.

Evo "vremeplova" ofanzivnog "veziste", koga je Real decembra 2014. doveo iz Majorke, pa ga jednu i po sezonu držao na pozajmicama, prvo u Majorki, pa u Espanjolu.

SUPERKUP EVROPE (9. avgust 2016, Trondhajm)

Real - Sevilja 3:2, Asensio 1:0 u 9. minutu



Izvor: Youtube

PRIMERA (21. avgust 2016, prvo kolo)

Sosijedad - Real 0:3, Asensio 0:2 u 40. minutu



Izvor: Youtube

LIGA ŠAMPIONA (18. oktobar 2016, treće kolo)

Real - Legija 5:1, Asensio 3:1 u 37. minutu



Izvor: Youtube

KUP KRALJA (26. oktobar, 1/32 finala)

Leonesa - Real 1:7, Asensio 0:2 u 32. minutu



Izvor: Youtube

SUPERKUP ŠPANIJE (13. avgusta 2017, prvi meč)

Barselona - Real 1:3, Asensio 1:3 u 90. minutu (ušao sa klupe u 68. minutu)



Izvor: Youtube

U prvoj sezoni u "kraljevskom" klubu dao je ukupno 10 golova na 38 nastupa.

Jedino nije dobio šansu na mečevima Svetskog klupskog prvenstva, ali verovatno će je imati već ovog decembra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde će Real kao pobednik Lige šampiona ponovo predstavljati Evropu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Marko Asensio - momak koji ne gubi vreme (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Avg.2017

Talentovani ofanzivac postigao je gol na debiju za Real u čak pet takmičenja!..Navijači Barselone i Reala dočekali su kraj nedeljne utakmice na Nou Kampu u potpuno različitom raspoloženju. "Madridisti" ushićeni i nasmejani, Katalonci u neverici, držeći se za glavu...Pristalice domaćeg tima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.