Markinjos doneo odluku: Lično tražio od Arapa da napusti PSŽ!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markinjos doneo odluku: Lično tražio od Arapa da napusti PSŽ!

Brazilac svestan da za njega nema mesta na poziciji štopera, pa će zato potražiti sreću na drugom mestu

Francuski portal Le10Sport prenosi da je Brazilac Markinjos otišao lično kod  Al Kelaifija i tražio da napusti klub na kraju sezone. S obzirom da je u timu Svetaca na poziciji štopera zacementirano mesto Tijagu Silvi i Davidu Luizu, Markinjosu je jasno da će morati da ode na drugo mesto kako bi dobio šansu, pa je to lično zatražio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
On je ove sezone imao minutažu, ali mahom igrajući na poziciji desnog beka. Čak šta više, igrao je sasvim dobro u nekim utakmicama, prodirao i stvarao šanse, ali ga to očigledno ne zadovoljava.

Markinjos je već ranije imao ponude od Mančester Junajteda, Bajerna iz Minhena i Čelsija. Zainteresovana je i Barselona, ali kada je ona u pitanju nije bilo zvaničnih ponuda.

PSŽ ne može da mu garantuje standardne minute na poziciji štopera, pa na leto možemo očekivati transfer Brazilca. Sudeći po nekim informacijama, Čelsi je u ovom momentu najrealnija opcija.

Ali, ima vremena da se borba za njegov potpis rasplamsa. Zainteresovanih je mnogo.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.