Markec ide kod bivšeg trenera, kako će u derbiju?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markec ide kod bivšeg trenera, kako će u derbiju?

Pregovori u toku, Srbin izgleda odlazi na pozajmicu na insistiranje bivšeg trenera!

Žorge Žesus insistira na dovođenju Lazara Markovića koga je trenirao u svojim godinama u ekipi Benfike.

Iskusni trener je prošlog leta uzburkao duhove prelaskom u Sporting, ali nije uspeo da otme titulu bivšem klubu posle iscrpljujuće trke. "Lavovi" su prodali Žoao Marija, na izlaznim vratima su Islam Slimani i Adrijen Silva, mada je zapelo oko pregovora sa Lesterom, pa je Sportingu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potreban niz pojačanja.

Oni su stupili u kontakt sa Liverpulom, žele "Markeca", Žesus veruje da bi naš reprezentativac bio veliko pojačanje. Pregovori su u toku i trebalo bi da se završe tokom popodneva.

Ako se Marković vrati u Lisabon, jasno je da ga čeka vatren doček kada Sporting bude gostovao protiv Benfike na "Stadionu Svetlost", ali on je stranac, pa to rivalstvo i ne bi trebalo toliko da ga dotiče, tim pre što je u ovom veku nekoliko čak i portugalskih fudbalera igralo za oba kluba.

Za Markovića je najvažnije da igra, da ima sigurne minute i da se vrati u formu, podsetimo, Klop ne računa na njega u ovoj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Više nema dileme, Markec izabrao!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016

Poslednjeg dana prelaznog roka, rešena je još jedna velika dilema, gde će Lazar Marković nastaviti karijeru...Ističu poslednji sati letnje pijace, a sada već možemo da kažemo da je poznat rasplet transfer sage o Lazaru Markoviću...Srpski reprezentativac će karijeru nastaviti u lisabonskom Sportingu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.