Marjanović pozvao na rešavanje spora unutar tima

Izvor: Beta, 19.Mar.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović pozvao na rešavanje spora unutar tima

BEOGRAD, 19. marta 2015. (Beta) - Predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović pozvao je u četvrtak reprezentativke i selektora da reše spor unutar tima i ocenio da ekipa koja je vicešampion sveta "nema pravo na proizvoljnost".

"Izmedju srebrnog selektora i srebrnih igračica ne sme biti arbitriranja, a sva otvorena pitanja moraju se rešiti unutar reprezentacije i u interesu reprezentacije. Svaki izlazak iz tog okvira kako god se razrešio nanosi štetu svim akterima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << posebno rukometu", navodi se u saopštenju Marjanovića.

Četiri najbolje reprezentativke Srbije - Andrea Lekić, Katarina Tomašević, Sanja Damnjanović i Dragana Cvijić - saopštile su ranije u četvrtak da neće igrati za Srbiju dok god je selektor Saša Bošković.

On je na Skupštini R S S u decembru najavio da će otići, a u četvrtak je saopštio da je proces njegovog povlačenja "u proceduri" za novu sednicu skupštine, zakazanu za 24. mart. Marjanović je naveo da će tada preneti svoja ovlašćenja na potpredsednike Saveza.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.