Marinović ubeđen u bolji Borac pred Budućnost

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 23:58

Marinović ubeđen u bolji Borac pred Budućnost

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Budućnosti pokušati da popravi utisak u odnosu na utakmicu sa Crvenom zvezdom.

"Nastavlja se niz teških utakmica. Nakon duela sa Partizanom i Crvenom zvezdom sledi meč protiv Budućnosti. Ne treba da trošim puno reči kako bih dokazao da je Budućnost apsolutni favorit u okršaju koji sledi. Svoju snagu tim iz Podgorice je dokazao u dosadašnjem delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ABA takmičenja, ali i Evrokupu", rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca sutra gostuju Budućnosti u utakmici trećeg kola ABA lige.

Čačanski tim je u prva dva kola pobedio Partizan i izgubio od Crvene zvezde, dok je Budućnost slavila protiv Splita i beogradskih crno-belih.

"Budućnost je u sredu, barem po mom mišljenju, izgubila utakmicu koju je mogla i da dobije. Igrala je Budućnost dobro, ali u završnici je pala, pa je na kraju slavila odlična ekipa Unikahe", rekao je Marinović.

"Dobro znamo u kakvoj se situaciji nalazimo. Probaćemo da popravimo utisak u odnosu na onaj koji smo ostavili u meču protiv Crvene zvezde", dodao je trener Borca.

Košarkaš Borca Entoni Smit rekao je da očekuje da će njegova ekipa u Podgorici odigrati "kao pravi tim".



"Bićemo spremni za početak meča, a verujem da, ako odigramo najbolje što možemo, ni pobeda nije nemoguća misija, bez obzira koliko to nerealno zvuči",
rekao je Smit.

Utakmica Budućnost - Borac zakazana je za subotu u 19.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.