Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2021, 23:01

Marinović: Teško je bilo koga pobediti tri puta zaredom

Čačani nakon eliminacije iz Kupa Radivoja Koraća pogled usmerili na regionalno takmičenje

Košarkaši Borca, posle dve pobede ua ABA ligi nad Partizanom, isti podvig nisu uspeli da ostvare i u okviru četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. Iako je Partizan u završnicu meča ušao sa osetnim vođstvom, pitanje pobednika odlučeno je tek u poslednjem minutu, a posle poraza 72:76 od crno-belih utiske su sumirali trener Čačana Marko Marinović i košarkaš Aleksa Novaković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Teško je pobediti bilo koga tri puta uzastopno. Partizan je odlična ekipa sastavljena da osvaja trofeje i da igra na najvišem mogućem nivou. Čestitam rivalu na fer utakmici i poštenoj pobedi. Imali smo prazne minute i oni su nas koštali na kraju utakmice. Dobra stvar iz svega ovoga je da smo pokazali karakter i da se ni u jednom trenutku nismo predavali. To je mentalitet koji Borac mora da ima i da tako igra i u utakmicama u narednom periodu u ABA ligi", rekao je Marinović.

Aleksa Novaković, krilni košarkaš Borca koji je u Čačak stigao početkom sezone iz Novog Pazara, istakao je da je večerašnji susret dobra lekcija pred važne duele u regionalnom takmičenju.

"Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi, ali i mojim saigračima na odličnoj borbi. Igrali smo bez jednog od lidera ekipe Nikole Kočovića i nije bilo lako nadomestiti njegov izostanak. Pouka iz ovog duela je da ne smemo da dopustimo dugačke periode loše igre u odbrani i to je nešto na čemu moramo da radimo. Predstoji nam bitan niz utakmica za opstanak u ABA ligi i radićemo na tome da u njima ostvarimo cilj", kazao je Novaković.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.