Marina Maljković odabrala tim za Evropsko prvenstvo

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković odabrala tim za Evropsko prvenstvo

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković odabrala je 12 igračica koje će se učestvovati na Evropskom prvenstvu.

Na spisku su: Maja Miljković, Sonja Petrović, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Aleksandra Stanaćev, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ana Dabović i Maja Škorić.

Evropsko prvenstvo za košarkašice u Srbiji i Letoniji počinje u četvrtak u Zrenjaninu, Nišu i Rigi.

Srbija će se takmičiti u Grupi D sa nacionalnim timovima Belorusije, Rusije i Belgije u "Kristalnoj dvorani" u Zrenjaninu.

Završnica turnira igra se u "Štark areni" u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su košarkašice Srbije koje će nastupiti na Evropskom prvenstvu!

Izvor: 011vodič.com, 27.Jun.2019, 12:06

Selektorka Srbije Marina Maljković izabrala je 12 košarkašica koje će igrati na Evropskom prvenstvu. Umesto povređene Miljane Bojović, koja je trebalo da se nađe u reprezentaciji posle deset godina, a koja se povredila u okviru poslednjih priprema pred start takmičenja, u timu se našla Alesandra...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.