Marija Čolić: Vratiće nam se za primljeni gol

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Čolić: Vratiće nam se za primljeni gol

Srbija je dobila još jednu ministarku odbrane. Marija Čolić je činila čuda na golu protiv Holanđanki koje su svetske i evropske vicešampionke.

Ipak, u poslednjim sekundama su rukometašice Holandije uspele da zatresu mrežu i postave konačnih 27:27.

- Primile smo gol u završnici, ali sam uverena da će nam se ovo vratiti u nokaut fazi! Dale smo maksimum na ovom meču, a svesni ste svi koliko smo imali vremena da se oporavimo, da smo imali manje od 24 časa za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odmor. I na kraju smo na ovakav način odigrale utakmicu! Ja sam presrećna što imam čast da igram sa ovakvim devojkama, koje imaju pobednički mentalitet. Mogle smo do pobede, ali nema veze. Bolje da se ovo sada desi, nego u eliminacionoj fazi - rekla je Marija Čolić za Blic.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.