Mari i Venus dobili vajld karte za Vimbldon

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 16:24

Mari i Venus dobili vajld karte za Vimbldon

Organizatori Vimbldona saopštili su imena igrača koji će dobiti specijalne pozivnice za učešće na turniru koji počinje 28. juna.

Bivši šampion Endi Mari nalazi se na tom spisku što znači da će imati prilike da posle četiri godine zaigra na grend slemu u Londonu.

Mari, koji je trenutno 124. na svetskoj listi, trenutno igra ove nedelje na turniru Kvins kluba u Londonu.

Endi je vajdl-kartu prvi put dobio još 2005. kada je imao 18 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Poslednji meč je odigrao u četvrtfinalu 2017. godine protiv Sema Kverija kada je izgubio u pet setova.

Među ostalim igračima koju su dobili pozivnice za ovogodišni turnir je mladi španski teniser, Karlos Alkaras, a tu su i Britanci Liam Broudi, Džek Drejper i Džej Klark.

Ostalo je da se saopšti kome će biti prosleđene tri preostale pozivnice.

Kod teniserki, vajd kartu je dobila bivša šampionka, veteranka Venus Vilijams, kao i domaće igračice, Kejti Boulter, Džodi Baradž, Herijet Dart, Frančeska Džons i Samanta Mari Šaran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.