Mari: Prošao sam kroz težak period VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 23:43

Mari: Prošao sam kroz težak period VIDEO

Endiju Mariju trebalo je više od mesec i po dana da zabeleži prvu pobedu na ATP turnirima u ovoj sezoni.

Britanac je na startu turnira u Dohi pobedio Francuza Aleksandera Milera, 6:1, 7:6 (5).

Tako je posle tri uzastopne eliminacije u prvim rundama, konačno preskočio prvu prepreku.

"Oduševljen sam da sam konačno prošao dalje. Ponosan sam što sam uspeo da prođem kroz meč i ostvarim pobedu. Srećan sam zbog tima koji je naporno radio na tome da nađemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rešenja da me provuku kroz ovaj težak period, nadam se da je ovo početak bolje serije", rekao je Mari.

Priznao je da mu je ovo bio možda i najteži period u karijeri.

"Poslednjih nekoliko meseci su bili na terenu veoma teški za mene. Nisam dobijao mnogo mečava u poslednje vreme, a izgubio sam nekoliko tesnih. I ovaj je na kraju bio neizvestan", dodao je Škot.

Jakub Menšik iz Češke je njegov naredni protivnik.

"On je igrač koji mnogo obećava. Ima sjajn servis, kreće se odlično za visokog momka. Gledao sam video snimak njegovog susreta, biću spreman", zaključio je Endi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.