Mari: Potreban mi je trener na duže staze

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 15:30

Mari: Potreban mi je trener na duže staze

Endi Mari i dalje traži nekoga ko bi mu u timu zamenio trenera Džejmija Delgada.

Britanac je najavio da će sa njim u Doju putovati Kolin Fleming, a da će potom u Dubaiju sa njim biti Dani Valverdu.

Mari se pred početak ove sezone razišao sa Delgadom i potom je nakratko radio sa Nemcem Janom de Vitom, kom se zahvalio na saradnji posle Australijan opena.

Mari je u Roterdamu bio sa Valverduom, stručnjakom iz Venecuele koji radi i sa Stanom Vavrinkom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On će biti uz njega i u Dubaiju, ali Endi kaže da je to samo kratkoročno rešenje.

"Pokušavam da pronađem neko trajnije rešenje kako bih imao stalnost u smislu stvari na kojima radim. Imati različite poruke od ljudi sa kojima radite svake nedelje nije idealna stvar", kaže Endi.

Teniser iz Danblejna se vratio posle četiri godine među sto najboljih na svetu, veruje da je na dobrom putu.

"Mislim da sam na dobrom putu. Ako pogledam početak godine i rezultat u Roterdamu, to se možda i ne čini tako, ali bilo je nekih pozitivnih znakova. Stvarno osećam da moj tenis može da bude mnogo bolji. Verujem da moj tenis može da napreduje ako uložim mnogo rada na pravim stvarima u jednom dužem periodu. Verujem da će se to desiti. Naravno, neće preko noći, jer neke greške koje sam pravio su tu već 18 i više meseci, tako da je potrebno vreme da se slome te navike. Moraću mnogo da radim da to promenim", rekao je Endi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.