Maradonin sin opleo po Srbinu: On ne može da igra

Izvor: B92, 04.Mar.2021, 20:08

Maradonin sin opleo po Srbinu: On ne može da igra

Srpski reprezentativac Nikola Maksimović na udaru je kritika posle autogola u meču Napolija i Sasuola (3:3).

Štoper je u 34. minutu zatresao sopstvenu mrežu, a loše komentare uputio mu je i sin Dijega Armanda Maradone, Dijego Sinagra.

Prema njegovim rečima, Maksimoviću nije mesto u Napoliju i ne bi trebalo da igra za taj klub.

"Moje mišljenje je da Maksimović ne može u ovom momentu da igra. Njemu uskoro ističe ugovor i nije srećan. Greške >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je pravio protiv Sasuola su potvrdile nedostatak iskrenosti u njegovoj igri", izjavio je Maradona junior za Radio "Crc".

"Ja sam igrao fudbal i znam kako je kada se suočite sa poteškoćama. Zato, nisam ljut na njega, samo smatram da je besmisleno stavljati ga u startnu postavu", podvukao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MARADONIN SIN OPLEO PO SRBINU: Besmisleno ga je stavljati u prvu postavu!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2021

Nikola Maksimvić srpski reprezentativac na udaru je kritika nakon autogola koji je postigao u burnom remiju Napolija i Sasuola 3:3

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.