Maradona u Meksiku zbog novog posla

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona u Meksiku zbog novog posla

Kako će se snaći u ovoj ligi?

Dijego Maradona će verovatno postati novi menadžer Doradosa, kako prenosi "ESPN Mexico".

Klub Dorados de Sinaloa je u potrazi za novim menadžerom, a legendarni Argentinac je prvi kandidat i verovatno će upravo on biti taj koji će preuzeti klub, pogotovo nakon informacije da se uputio u Meksiko.

Argentinac je osvojio Mundijal 1986. godine upravo u Meksiku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a sada će po prvi put da radi tamo. Postoje još neke sitnice koja moraju da se reše, ali to valjda neće uticati na konačnu odluku.

Pedesetsedmogodišnji Maradona mora da raskine ugovor sa Dinamom iz Bresta, jer je već potpisao da bude predsednik ovog beloruskog kluba.

Maradona je nakon igračke karijere vodio i nekoliko timova kao menadžer, a od 2008. do 2010. godine je vodio i reprezentaciju Argentine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Maradona postaje trener meksičkog drugoligaša

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2018

Nekada najbolji fudbaler svijeta Dijego Armando Maradona nalazi se u Meksiku gdje je blizu dogovora da postane trener drugoligaša Dorados de Sinaloe, prenosi ESPN.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.