Maradona otvoreno: Ne drogiram se skoro 12 godina

Izvor: Blic, 16.Avg.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona otvoreno: Ne drogiram se skoro 12 godina

Legendarni fudbaler Dijego Maradona otkrio je da već 12 godina ne konzumira drogu.

"Skoro 12 godina ne uzimam drogu, jer ne bih se budio kao što se budim danas. Izabrao sam čist put i život za moju decu, čak i za budućnost", napisao je Maradona na Fejsbuku.

Legendarni Argentinac je drogu počeo da uzima sredinom osamdesetih godina prošlog veka. Bio je pozitivan na efedrin za vreme Svetskog prvenstva u SAD 1994. i uhvaćen je u dopingu i dok je igrao u Italiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na kraju karijere u Argentini bio je nekoliko puta pozitivan na kokain.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 91 utakmicu, postigao 34 gola i bio član nacionalnog tima "gaučosa", koji je 1986. godine osvojio titulu prvaka sveta. Tokom karijere igrao je za Boku Juniors, Barselonu, Napoli, Sevilju i Njuels Old Bojs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

To može samo Maradona! Oglasio se porukom na Fejsbuku: Ljudi, evo 12 godina se ne drogiram

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2015

Neponovljivi Dijego kaže da je izabrao „čist put“..Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona otkrio je da već 12 godina ne konzumira drogu...„Skoro 12 godina ne uzimam drogu, jer ne bih se budio kao što se budim danas. Izabrao sam čist put i život za moju decu, čak i za budućnost“,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.