Maradona o Mesiju: Neka nam kaže da odj....o!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona o Mesiju: "Neka nam kaže da odj....o!"

Argentinac bez dlake na jeziku.

Legendarni Dijego Armando Maradona istakao je u izjavi za argentinski El Klarin da bi voleo da se Leo Mesi oprosti od reprezentacije i batali igranje za Argentinu.

Fudbaler Barse odigrao je 128 utakmica i postigao 65 golova pre nego što je posle Mundijala u Rusiji rekao da želi odmor od reprezentacije, ali nije rekao da li je ta odluka privremena ili konačna.

U Argentini "Pulga" nije naročito omiljen jer je sve vreme posmatran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kroz Maradoninu prizmu, nije im doneo Mundijal i smatraju da je Mesi kriv za to.

"Mesi treba da batali Argentinu i da nikad više ne obuče dres reprezentacije. Izgleda kao da je on kriv što nismo prvaci sveta, ali to nije tačno. Voleo bih da nam svima kaže da odj...o!"

"Ne uzbuđuje me kad igra Argentina jer smo izgubili tu strast prema igri", smatra El Pibe.

Maradona u svom stilu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Maradona: Voleo bih da ih Mesi sve od**be i penzioniše se

Izvor: B92, 01.Okt.2018

Dijego Armando Maradona, legendarni argentinski fudbaler, stao je na stranu Lea Mesija, koji je na meti kritičara zbog partija u reprezentaciji...Maradona je Mesija posavetovao da se penzioniše, jer ne mora nikome da se pravda, a ionako ga za sve krive...Mesi je sa Argentinom na Mundijalu u Rusiji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.