Maradona istetovirao suprugin nadimak

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona istetovirao suprugin nadimak

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona istetovirao je nadimak supruge, s kojom je jedno vrijeme bio rastavljen.

Navodeći da se Maradona u privatnom životu ne može pohvaliti "suptilnošću", pošto je suprugu fizički zlostavljao, mediji navode da je čuveni fudbaler odlučio da u znak ljubavi i pomirenja tetoriva ženin "neobičan" nadimak. Na Maradoninoj tetovaži na prsima piše Perra što na španskom znači "ku***" i važi za pogrdan i uvrijedljiv nadimak u tom jeziku. Njegova supruga Rosio nije se uopšte uvrijedila, već je na Maradoninu ljubav odgovorila tetovažom njegovog imena na podlaktici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.