Maradona: Boka bi trebalo da dovede Poćetina

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona: Boka bi trebalo da dovede Poćetina

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona smatra da bi njegov sunarodnik Maurisio Poćetino trebalo da preuzme "najveći klub na svetu" Boku Juniors.

Poćetino je prošlog meseca dobio otkaz u Totehmenu, a kao potencijalni klubovi u kojiam će nastaviti karijeru pominjani su Arsenal, Bajern i Mančester Junajted.

"Boka mora da dovede stručnjaka koji će biti u stanju da odgovori na izazove. Nije lako biti na klupi tog kluba. Najbolje bi im bilo da dovedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Maradonu, ali ja sada neću tamo da odem. Ne slažem se sa onima koji vode taj klub. Voleo bih da dovedu Maurisija Poketina. Trebalo bi da ga pozovu i da ga ubede da preuzme najveći klub na svetu", rekao je Maradona, a prenosi portal "Goal.com".

Boka Juniors ostala je bez trenera nakon odlaska Gustava Alfara, dok je Maradona trenutno šef stručnog štaba Himnasije iz La Plate.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.