Maradona: Besan sam jer ne igramo na najvišem nivou

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona: Besan sam jer ne igramo na najvišem nivou

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona je kritikovao igru Argentine na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

 Dijego Maradona

 

"Još nismo počeli da igramo najbolje što možemo. Ekipa ne ume da promeni ritam, ne krećemo se u napadu. Zbog toga sam besan, osećam gorčinu. Argentina mora da igra mnogo, mnogo bolje", rekao je Maradona, a prenose brazilski mediji.

 

Argentina je juče u osmini finala Mundijala posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << produžetaka pobedila Švajcarsku rezultatom 1:0, a Maradona je ocenio da je Lionel Mesi usamljen u napadu.

"Vezni red često posustaje, ne preuzima inicijativu. Ako Mesi u narednom meču ne povuče ekipu, a ne bi trebalo sam to da radi, Argentina će ispasti u četvrtfinalu, a njega će da okrive za to. Tim igra sa 40 odsto mogućnosti jer postoje igrači kojima Mundijal još nije počeo. Imaćemo problema protiv Belgije, ako se nastavi tako", rekao je Maradona.

 

Argentina će se sastati sa Belgijom u četvrtfinalu u subotu od 18 časova.

 

 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.