Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Nije mi jasno kako Srbija ne postiže dobre rezultate

Trener Intera Roberto Manćini je rekao u ekskluzivnom intervjuu "Sportskom žurnalu" da je želeo da bude selektor Srbije, kao i da ta priča nije zauvek završena.

"Želeo sam da budem selektor Srbije. Znao sam da bi to bila odlična selekcija i mislio sam da bi, uz pomoć Siniše Mihajlovića, mogao nešto da uradim. Zato sam hteo da nas dvojica preuzmemu reprezentaciju. Bio bi to veliki izazov za mene. To se nije dogodilo i idemo dalje, ali ta knjiga nije zatvorena jednom zauvek. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ko zna šta život može doneti u budućnosti", izjavio je Manćini.

Manćini je rekao da voli Srbe zbog njihovog poimanja fudbala, istakao da sa pravom nose epitet "evropskih Brazilaca", ali i da ne može da razume kako reprezentacija ne postiže dobre rezultate.

"Međutim jedna stvar mi nikada neće biti jasna. Vaši igrači su odlični u inostranim klubovima, svi imaju važne uloge. U italijanskom fudbalu vas ima najviše uz Argentince i Brazilce. Srba ima u Španiji i Engleskoj... Problem je što kada ste na okupu u reprezentaciji, nikada ništa ozbiljno ne možete da postignete. To je zamene velika zagonetka", rekao je Manćini za "Sportski žurnal".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.