Manćini: Baloteli je protiv Sanderlenda igrao savršeno

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Baloteli je protiv Sanderlenda igrao savršeno

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini pozdravio je odnos Marija Balotelija prema igri u meču sa Sanderlendom koji su "građani" rešili u svoju korist sa 5:0.

"Uopšte nije važno što smo postigli toliko golova a što se u strelce nije upisao Baloteli. Igrao je savršeno, trudio se, trčao kao nikada do sad. Bilo ga je na svakom delu terena i to hoću uvek od njega", rekao je Manćini.

Povezane vesti: Manćini: Baloteli, moraš da naučiš da igraš sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osmehom Baloteli ne igra protiv Juventusa da ga navijači ne bi vređali Manćini: Volim Balotelija, ne mogu da budem ljut na njega Manćini: Baloteli može da postane najbolji italijanski fudbaler svih vremena Baloteli već stigao da iznervira Manćinija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Berluskoni: Balotelijevo ponašanje nije za Milan

Izvor: Blic, 04.Apr.2011

Vlasnik Milana Silvio Berluskoni rekao je da će ponašanje izvan terena sprečiti Marija Balotelija da obuče dres "rosonera"...Napadač Mančester sitija postao je magnet za medije i paparace zbog svog detinjastog i nezrelog ponašanja od kako je prešao iz Intera na Ostrvo...Baloteli je igrajući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.