Mančester siti kupuje u Splitu, za osam miliona!

Izvor: Mondo, 16.Jan.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester siti kupuje u Splitu, za osam miliona!

Navodna želja Pepa Gvardiole je vezista Hajduka.

Navikli smo da Dinamo Zagreb u Hrvatskoj zarađuje milione od prodaje svojih bisera. Međutim, s vremena na vreme značajan novac legne i na račun najvećeg rivala Zagrepčana - Hajduka iz Splita.

To bi moglo da se dogodi i ove zime.

Prema pisanju dobro obaveštenog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija, Mančester siti želi da dovede kapitena omladinske reprezentacije Hrvatske Antu Palaversu (18). >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Navodno je spreman da ga plati Hajduku osam miliona evra!

Palaversa je jedan od najperspektivnijih hrvatskih fudbalera, a dogovor splitskog kluba i prvaka Premijer lige podrazumevao bi njegov ostanak na Poljudu sve do leta, ali u statusu pozajmljenog igrača.

Di Marcio piše da Gvardiola u Palaversi vidi "novog Fernandinja", pa ujedno i buduću zamenu za važnog brazilskog vezistu Sitija, koji će u maju napuniti 34 godine.

Ne tako davno, u avgustu 2018, Hajduk je oborio klupski rekord prodavši Nikolu Vlašića Evertonu u transferu ukupno vrednom 10,8 miliona evra. Mlađi brat atletičarke Blanke Vlašić nije se najbolje snašao na "Gudisonu", pa je ove jeseni ostavio mnogo bolji utisak kao pozajmljen igrač u CSKA Moskvi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.