Mančester Siti prodao ime stadiona za 168 miliona evra

Izvor: S media, 08.Jul.2011, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Siti prodao ime stadiona za 168 miliona evra

Čelnici Mančester Sitija će konačno moći da se pohvale i velikom prodajom, nakon stotina miliona evra koje su potrošili prethodnih sezona prilikom kupovine igrača.

Savić će fino zarađivati u Sitiju

Ronaldo odgovorio šeiku: Džaba vam novci...

Jadni Krauč nije znao da ga snima kamera VIDEO

Prebogati šeici, vlasnici ovog kluba, prodali su ime stadiona za 168 miliona evra. Do sada se zvao "Siti of Mančester", a ubuduće će se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zvati "Etihad ervejs stadion", nakon dogovora koji je postignut sa avio kompanijom čiji logo već nose fudbaleri ovog kluba.

"Etihad" već plaća oko 2,7 miliona evra godišnje, a najnovijim ugovorom ta cifra će biti uvećana za još 10,5 miliona. Inače, Mančester Siti je u poslednjem finansijskom izveštaju prijavio gubitak od oko 125 miliona evra.

(Foto: Gulliver/Getty images)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.