Mančester, Atletiko i Valensija stali u red za Vukčevića

Izvor: Blic, 24.Apr.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester, Atletiko i Valensija stali u red za Vukčevića

Fudbaler Sportinga iz Lisabona Simon Vukčević nalazi se na meti brojnih klubova iz Španije i Englerske, a njegov menadžer Zoran Stojadinović izjavio je za lokalni radio da postoji mogućnost da crnogorski reprezentativac napusti Lisabon na kraju sezone.



"Simon je veoma srećan jer igra u sjajnoj formi i brojni klubovi pokazali su interesovanje za njega", započeo je razgovor Stojadinović, a onda nabrojao Atletiko, Everton, Mančester junajted, Valensiju i Njukasl.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Pričao sam sa čelnicima Sportinga, ali ćemo konačan dogovor napraviti na kraju sezone. Nećemo žuriti sa odlukom jer je veoma važćno da se Vukčević zajedno sa ostatkom ekipe skoncentriše na osvajanje pozicije koja vodi u Ligu šampiona", rekao je Stojadinović.

Sporting trenutno u vlasništvu ima 50 odsto Vukčevićevog ugovora, a klauzula u ugovoru potpisanom sa ruskim Saturnom ističe da za cenu od dva miliona evra bivši igrač Partizana automatski postaje fudbaler "lavova".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Velikani žele Simona Vukčevića

Izvor: B92, 25.Apr.2008, 00:37

..Fudbaler Sportinga iz Lisabona Simon Vukčević nalazi se na meti brojnih klubova iz Španije i Engleske, a njegov menadžer Zoran Stojadinović izjavio je za lokalni radio da postoji mogućnost da crnogorski reprezentativac napusti Lisabon na kraju sezone. "Simon je veoma srećan jer igra u sjajnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.