Malerozni Nedović morao na novu operaciju

Izvor: B92, 23.Avg.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malerozni Nedović morao na novu operaciju

Nemanja Nedović, srpski košarkaš, doživeo je novu povredu zbog koje je morao da se podvrgne operaciji.

Nedović je obavio operaciju meniskusa u petak, objavio je prvi čovek Sportanda Emilijano Karšija a potvrdio njegov klub Armani.

Povremeni reprezentativac Srbije će biti van terena na neodređeno vreme, a dodatni detalji oko njegovog oporavka očekuju se u narednih nekoliko dana.

U saopštenju se navodi da je u pitanju bila artroskopska procedura, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za cilj imala čišćenje unutrašnjosti desnog kolena, pošto je Nedović imao problema sa meniskusom.

Bivši bek Crvene zvezde će propustiti početak nove sezone u ekipi Armanija, u koji je došao 2018. godine iz Unikahe.

On je prethodne sezone povremeno nastupao za italijanski tim, s obzirom da su ga mučile povrede, a uspeo je da dođe do proseka od 11,5 poena i 2,7 asistencija po meču u Evroligi.

Podsetimo, Nedovića je nedavno selektor "orlova" Aleksandar Đorđević precrtao sa spiska putnika za Mundobasket u Kini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.