Maler odbija da ode iz Intera, traži 200 miliona!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Maler" odbija da ode iz Intera, traži 200 miliona!

Navijačima je jasno zbog čega je izgubljen meč protiv Udinezea, stvari su daleko od idealnih, a problem su i pojačanja i odnosi u klubu!

Inter je izgubio od Udinezea u subotu, sa prvog skliznuo na treće mesto, nije strašno, pre ili kasnije, poraz je morao da dođe, videlo se već protiv Juventusa da su u padu forme.

Ali, navijači se šale da nije ni moglo bolje, na tribinama je bio manjinski vlasnik Erik Tohir koji je za klub maler, čim ga vide u loži, teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da mogu da očekuju nešto dobro.

Odnosi između ovog tajkuna i većinskih vlasnika Kineza nisu idilični, naime, on bi trebalo da im prepusti svoje paket akcije, "Saning" nudi oko 40 miliona evra, Tohir traži pet puta više.

Ta kriza između vlasnika se odražava i na odnose, tačnije ulaganja, problem za Kineze su ograničenja vlade u Pekingu, uz FFP, pa Spaleti ne može da računa na neka značajna pojačanja.

"Interu su potrebni igrači svetske klase, a ne da popunjava tim", kaže poznati novinar Mario Skonćerti i napominje da sada Kinezi sve češće razmišljaju o modelu samofinansiranja koji primenjuje Juventus.

Ali, problem su dugovi, zatim nedostatak kvaliteta, to što Inter nema svoj stadion, oni bi da Milan ode i da sami budu na "Meaci" koji bi otkupili od grada. Bilo kako bilo, priča se da je Spaleti tražio da stvari budu razjašnjene, da mu Sabatini koji vodi poslove i Intera i Đangsua kaže na koga može da računa, tačnije mogu li da dovedu rezervnog štopera i još jednog igrača u vezi.

Jedini način bi bila prodaja Brozovića i Žoao Marija, ali u januaru se takvi transferi retko ostvare, Portugalac ne želi da ide iz kluba, platili su ga 40 miliona, ali cena mu je značajno pala.

Sve to brine navijače posle sjajnog starta, mada Inter nema pritisak, mora da bude i top 4 i čini se da imaju kvalitet da bez problema to i urade. Šta će doneti leto, niko ne zna, tek timu su potrebna značajna pojačanja kada bude igrao na tri fronta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serija A - Nema neporaženih, lider skliznuo na treće mesto! (PREGLED)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017

Inter doživeo prvi poraz i izgubio čelnu poziciju, Napoli i Juventus ubedljivi u gostima. Brukanje Milana se nastavlja, sjajna zabava u Bergamu uz dva gola našeg Sergeja...Protekli vikend u Seriji A doneo nam je prvi poraz Intera, više nema neporaženih ekipa, a lider je pao na treće mesto posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.