Maks Majer produžio ugovor sa Šalkeom do 2018.

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Dec.2013, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maks Majer produžio ugovor sa Šalkeom do 2018.

Nemački fudbaler Maks Majer, koji važi za zvezdu u usponu u Bundesligi, produžio je ugovor sa Šalkeom 04. do 2018. godine. Osamnaestogodiošnji Majer je ove sezone za Šalke postigao tri gola na deset utakmica.
(FOTO: Bundesliga)
Ovo su odlične vesti za klub. Mnogi profesionalci u fudbalu predvođaju Majeru veliku karijeru – rekao je generalni menadžer Šalkea Horst Helt.
Majer je 2009. iz Duizburga prešao u mladi tim Šalkea, a u sezoni 2011/12 učestvovao je u osvajanju titule u nemačkom prvenstvu do 19 godina, kad su u finalu pobedili Bajern iz Minhena.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Maks Majer produžio ugovor sa Šalkeom do 2018. godina

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2013

Nemački fudbaler Maks Majer, koji važi za zvezdu u usponu u Bundesligi, produžio je ugovor sa Šalkeom 04. do 2018. godine.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.