Makelele u Pari Sen Žermenu

Izvor: B92, 21.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makelele u Pari Sen Žermenu

Francuski fudbaler Klod Makelele nastaviće karijeru u Pari Sen Žermenu, saopštio je u ponedeljak francuski klub .

Tridesetpetogišnji Makelele napustiće Čelsi, čiji je fudbaler od 2003.godine, kada je došao u London iz madridskog Reala. Pari Sen Žermen neće platiti obeštećenje za Francuza, jer mu je londoski klub dao dozvolu da potraži novu sredinu. Prema ugovoru, on će prve dve godine biti fudbaler pariskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba, a potom će zauzeti mesto savetnika predsednika kluba.

Klod Makelele je igrao i za Seltu, Olimpik iz Marselja i Nant.

Dres selekcije Francuske nosio je na 68 utakmica, a posle prošlomesečnog nastupa na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj odlučio je da okonča reprezentativnu karijeru.

Makelele je četvrto pojačanje za PSŽ posle Gijoma Loroa, Stefana Sesenjona i Ludovika Žilija. Nekadašnji francuski reprezentativac biće predstavljen kao novo pojačanje PSŽ-a u ponedeljak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makelele napušta Čelsi, odlazi u Pari Sen Žermen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2008

PARIZ - Francuski fudabler Klod Makelele napustiće Čelsi i karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu, saopštio je taj francuski klub...Nekadašnji francuski reprezentativac danas će biti predstavljen kao novo pojačanje Sen Žermena...Makelele je za Čelsi igrao od 2003. godine kada je u London došao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.