Makabi ostao bez fantastičnog centra!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 22:21

Makabi ostao bez fantastičnog centra!

Veliki gubitak.

Tarik Blek je napustio Makabi iz Tel Aviva.

Ovaj košarkaš je stigao u Makabi još 20. avgusta 2018. godine, potom je i produžio ugovor sve do 2021. godine, ali neće ga završiti do kraja.

Klub i Blek su se sporazumno razišli, verovatno zbog povrede koja ga je mučila i pre početka pandemije koronavirusa.

"Želim da se zahvalim vlasnicima, menadžmentu, trenerima, saigračima i navijačima za sjajno vreme provedeno u gradu", napisao je ovaj 28-godišnji centar.

On je prošle sezone imao sjajan učinak u EL od 11 poena u proseku i 5,4 skoka, a ove je bio nešto slabiji, imao je 9,1 poen i 4,8 skokova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tarik Blek napustio Makabi

Izvor: B92, 24.Maj.2020, 08:28

Bivši NBA košarkaš Tarik Blek više nije član Makabi Tel Aviva..."Ponos Izraela" i 28-godišnji Blek sporazumno su raskinuli ugovor...Američki centar je sada slobodan igrač..."Želim da se zahvalim vlasnicima, menadžmentu, trenerima, saigračima i navijačima za sjajno vreme provedeno u ovom sjajnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.