Makabi doveo još jednog Amera

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi doveo još jednog Amera

Verovali li ne, roster 'Ponosa Izralea' je ovog leta popunjen sa čak devet američkih košarkaša.

Vratili su se Aleks Tajus i Džejk Koen, dovedeni Pjer Džekson, Džon Di Bartolomeo, Majkl Rol, Karam Mašur, DeŠon Tomas i Džona Bolden, a danas iz Tel Aviva stiže potvrda da je stigao i DeAndre Kejn.

28-godišnji kombo-bek je potpisao jednogodišnji ugovor sa najvećim izraelskim klubom, uz mogućnost da se saradnja produži na još godinu dana.

Kejn već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima iskustvo igranja u Izraelu, prošle godine kratko je bio član Hapoel Eliata.

Prošle sezone je bio odličan u dresu Nižnjeg Novogoroda, prosečno beležio 16.8 poena, 7.6 skokova i 4.3 asistencije u Evrokupu, ali je posle eliminacije iz ovog takmičenja otišao u Španiju i igrao za Betis.

Osim u Rusiji, Izraelu i Španiji, DeAndre Kejn je igrao u Belgiji (Antverpen) i Nemačkoj (Ulm), a zanimljivo je da osim američkog poseduje i mađasrki pasoš.

חיזוק נוסף לקו האחורי: @King_Kane50 מצטרף למכבי פוקס תל אביב! כל הפרטים >> https://t.co/nj2L3Pq88z #Maccabi1718 pic.twitter.com/aIXwzM5We6

— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) July 24, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Makabi doveo 12. Amerikanca

Izvor: B92, 24.Jul.2017

Makabi Tel Aviv dodatno je pojačao svoju bekovsku liniju sa sjajnim Amerikancem Deandreom Kejnom. Ssezonu je završio u Španiji gde je postiza devet poena, oko 7 skokova i 2,5 asistencija za Real Betis.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.