Majstorija Lautara Martineza, Inter poveo protiv Atletika! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorija Lautara Martineza, Inter poveo protiv Atletika! (video)

Večerašnjom utakmicom stavlja se tačka na Internacionalni Kup šampiona.

Atletiko Madrid i Inter su u 21 čas počeli poslednju utakmicu ovogodišnjeg Internacionalnog Kupa šampiona, a u sklopu priprema za novu sezonu.

Na prvi pogodak čekalo se do 31. minuta, ali vredelo je čekati na ono što je uradio Argentinac Lautaro Martinez.

Asamoa je sa leve strane uputio centaršut u kazneni prostor Atletika, na drugu stativu, odakle je Lautaro uputio neodbranjiv volej-udarac i lopta je završila u mreži Jana Oblaka - 0:1!

Taj majstorski pogodak za vođstvo Intera možete da pogledate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter pobedio u Madridu, ali Totenhem je osvojio Internacionalni Kup šampiona! Evo kako izgleda konačna tabela (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018

Utakmicom između Atletika i Intera završen je ovogodišnji Internacionalni Kup šampiona...Utakmica je odigrana u Madridu, na ''Vanda Metropolitanu'', a Inter je slavio rezultatom 1:0...Gol odluke postignut je u 31. minutu, kada je Kvadvo Asamoa centrirao sa leve strane, a Lautaro Martinez sačekao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.