Majstorica u Pioniru: Ovde možete kupiti ulaznice

Izvor: Mondo, 06.Jun.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Majstorica" u "Pioniru": Ovde možete kupiti ulaznice

"Tiketlajn", stadion u Humskoj ili blagajna Dvorane "Aleksandar Nikolić".

Partizan i FMP Železnik igraće "majstoricu"!

Ona je zakazana za subotu u 19 časova u Dvorani "Aleksandar Nikolić", u koju će pored vlasnika sezonskih ulaznica za utakmice crno-belih ulaz biti moguć i uz dnevnu kartu.

Ulaznice će se u petak i subotu prodavati od 10 do 18 u "Tiketlajnu" na Novom Beogradu, na stadionu Partizana u kancelariji 220 od 10 do 15, kao i u "Pioniru", od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 16 do 19. Karta za tribine je 400, za parter 600, belu ložu 2.200, a za VIP ložu 2.500 dinara.

Najjeftinija košta 400, a najskuplja 2.500 dinara, a košarkaši trenera Andree Trinkjerija nadaju se punim tribinama i glasnoj podršci u trećem duelu polufinala plej-ofa Superlige protiv rivala koji je u utorak na svom parketu pokazao zube i vratio seriju u "Pionir".

"Zaslužena pobeda FMP-a. Borili smo se do kraja, izgubili smo ritam u drugom poluvremenu? oni su ga našli. Bilo je teško igrati, ali borili smo se da izvučemo utakmicu", rekao je plejmejker ekipe, Aleksej Nikolić.

"Stali smo i u napadu i odbrani. Nestalo je energije, ali opet smo imali karakter i borili se do kraja kao i svaki put. Grešili smo, ali i dalje smo u igri. Čeka nas majstorica, a recept je da igramo kao u prvoj utakmici. Moramo da vidimo gde smo grešili i da to ispravimo", rekao je Nikolić i dodao da će u igranje pred domaćim navijačima biti plus.

"Imamo kvalitet da iznesemo utakmicu. Na domaćem terenu lakše igramo", zaključio je Nikolić, koji se nada prolasku Partizana u finale plej-ofa posle dve sezone u kojima su o tituli prvaka odlučivali Crvena zvezda i FMP Železnik.

Aktuelni šampion obezbedio je osmo finale plej-ofa u nizu posle dve utakmice sa Megom, a u subotu ćemo saznati i protiv koga će crveno-beli igrati za petu titulu prvaka u nizu.

Partizan je ove sezone osvojio Kup Radivoja Koraća, dok je Crvena zvezda postala šampion ABA lige.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.