Majstor za preokret, Kecmanović u polufinalu u Njujorku

Izvor: B92, 14.Feb.2020, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstor za preokret, Kecmanović u polufinalu u Njujorku

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku.

On je u susretu četvrtfinala na takmičenju čiji je nagradni fond 804.180 dolara uspeo da napravi preokret i pobedi Francuza Uga Ambera, 3:6, 6:2, 6:4.

Meč je trajao ukupno 109 minuta, a u prvom setu, Amber je uspeo da načini brejk u drugom gemu i tu prednost je uspešno održavao, pa je dobio početni set sa 6:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Međutim, Kecmanović je zaigrao mnogo bolje u nastavku meča, dva puta je načinio brejk u drugom setu, u četvrtom i osmom gemu i tako je stigao do izjednačenja u setovima.

U setu odluke, ruka mu nije zadrhtala, naprotiv, pokazao je mentalnu čvrstinu i briljantnom igrom u desetom, poslednjem gemu, u kojem nije izgubio ni poen na servis protivnika, stigao je do brejka i pobede.

On je na putu do polufinala eliminisao prethodno Amerikanca Tomija Pola i Italijana Paola Lorencija, a u polufinalu će se sastati sa boljim iz meča osmog nosioca, britanca Kajla Edmunda i Kojerca Sunvu Kvona.

Pobedniku turnira u Njujorku pripašće osim 250 poena i nagradni ček na 120.635 dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preokret Kecmanovića za polufinale turnira u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2020

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku, pošto je večeras savladao Francuza Uga Umbera sa 3:6, 6:2, 6:4...U borbi za finale Kecmanović će igrati protiv boljeg iz duela Britanca Kajla Edmunda i Korejca Son-Vu Kvona...Turnir u Njujorku igra se za nagradni fond...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kecmanović u polufinalu! Miomir posle preokreta ostvario veliku pobedu i najavio juriš na titulu u Njujorku

Izvor: OkRadio.rs, 15.Feb.2020, 02:58

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Njujorku. On je u susretu četvrtfinala na takmičenju čiji je nagradni fond 804.180 dolara uspeo da napravi preokret i pobedi Francuza Uga Ambera, 3:6, 6:2, 6:4.   Meč je trajao ukupno 109 minuta, a u prvom setu, Amber...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.