Majka i dvoje dece poginuli kod Đevđelije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka i dvoje dece poginuli kod Đevđelije

Troje srpskih državljana je poginulo, dok je jedna osoba teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Đevđelije u Makedoniji, potvrdio je Tanjugu portparol makedonskog MUP-a Ivo Kotevski.

''Automobil sa srpskim oznakama izleteo je s puta i udario je u betonski stub. Na licu mesta je poginula žena, a suprug i dvoje dece su sa teškim telesnim povredama prebačeni u medicinski centar u Đevđeliji. Na žalost deca su podlegla povredama, a muškarac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prebačen na kliniku u Skoplje'', rekao je Kotevski.

Nesreća se dogodila jutros oko sedam sati na putu Demir kapija - Đevđelija, a poginuli su T.P. (45), N.P. (18), S. P. (10), dok je povređen  R.P. (45), naveo je Kotevski dodajući da je u toku uviđaj.

Kako je preneo je makedonski sajt  24vesti, najverovatnije se radi o majci i dvoje dece. Beogradski Blic saznaje da su u pitanju supruga i dvoje dece starešine Hrama Svetog Save, Radivoja Panića, koji je povređen i prebačen u Urgentni centar u Skoplju.

Nesreća se dogodila jutros oko 7.00 sati na putu Demir kapija - Đevđelija kada je putničko motorno vozilo "reno megan" sa srpskim nacionalnim oznakama najpre udarilo u zadnji deo automobila "fijat doblo" sa đevđelijskim tablicama, a potom izletelo na put i udarilo u metalni stub, prenosi 24vesti.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Makedonija: Poginulo troje državljana Srbije

Izvor: Akter, 01.Avg.2015

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko sedam časova dogodila kod Đevđelije, život je izgubilo troje državljana Srbije, preneo je makedonski dnevni list Telegraf..Prema informacijama tog lista, na licu mesta je poginula četrdesetpetogodišnja T.P, a u medicinskom centru u Đevđeliji...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.