Majami šalje Jovića u razvojnu ligu

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 11:10

Majami šalje Jovića u razvojnu ligu

Srpski košarkaš Nikola Jović biće poslat u razvojnu Dži ligu, u tim Sijuks Fols Skajforse.

To je rekao trener Majami Hita Erik Spolstra rekao je da to ne znači da ne računaju na vicešampiona sveta.

“Zaista sam ohrabren Nikolinim razvojem, koliko je porastao. A zašto ne igra? Bio je i bolestan sedam dana, pa mu samo treba da izađe na trening. Videćemo koji je sledeći korak najbolji za njega. Verovatno neko vreme u Sijuksu, da bi se takmičio“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Spolstra.

Prvi trener Hita ističe da je za Jovića potrebno strpljenje.

"To što ne igra nije pokazatelj kako se osećamo po pitanju njegovomg razvoja. Jednostavno, postoje koraci. Jović je prošle sezone bio naš najmlađi igrač. Ovo je samo deo procesa. On će nastaviti da se razvija, biće još bolji. S treningom, uz njegove već postojeće veštinem a one su zaista jedinstvene“, završio je Spolstra.

Jović je ovo sezone prosečno beležio 6,5 poena, 7,5 bodova i dve asistencije na dva odigrana meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SE NIJE OČEKIVALO: Spolstra poslao Nikolu Jovića u Dži ligu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023

Srpski reprezentativac igraće za Sijuks Fols Skajforse...Srpski košarkaš Nikola Jović biće poslat u razvojnu Dži ligu, u tim Sijuks Fols Skajforse. To je potvrdio trener Majami Hita Erik Spolstra  i istakao da ova odluka ne znači da ne računaju na vicešampiona sveta...- Zaista sam ohrabren...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NIKOLA JOVIĆ PONOVO U RAZVOJNOJ LIGI: „Ovo je sve deo procesa“

Izvor: HotSport.rs, 13.Nov.2023

Ističe i da je mladom košarkašu potrebno strpljenje. Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra izjavio je danas da će srpskog reprezentativca Nikolu Jovića proslediti timu Sijuks Fols Skajforsa, koji se takmiči u Razvojnoj Dži ligi. Jović (20) je član Majamija od 2022. godine, a prošle sezone...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.