Maja Ognjenović ponovo u državnom timu Srbije

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2018, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Ognjenović ponovo u državnom timu Srbije

Jedna od najboljih srpskih odbojkašica i jedna od najboljih igračica na svetu Maja Ognjenović, posle dve godine vraća se u redove reprezentacije Srbije.

Potvrdu navedenog dao je i trofejni srpski selektor Zoran Terzić za portal odbojka-volleyball.com.

"Razgovarali smo, dogovorili se, biće na spisku i očekujem je na početku priprema za Svetsko prvenstvo 23. jula u Kovilovu. Nema tu šta mnogo da se priča koliko će ona značiti ovoj reprezentaciji, svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kvalitetom, iskustvom, kako igračkim, tako ljudskim osobinama. Velika stvar je što je i Maja izrazila želju da igra i siguran sam da će ostale devojke biti oduševljene. Igrala je na prethodna tri šampionata sveta, prošla je mnogo toga u svojoj karijeri, osvojila brojna odličja, pa sve to govori o tome koliko će njeno prisustvo biti plus za ovaj sastav", rekao je Terzić.

Maja Ognjenović nije rekla da se oprostila od reprezentacije, gde je neko vreme bila i kapiten. Nije je bilo prošle godine u Gran priju i na Evropskom prvenstvu, nije je bilo ni na ovogodišnjoj Ligi nacija. Poslednji put za Srbiju je igrala na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, kada je osvojeno srebro.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SJAJNA VEST: Maja Ognjenović se vraća u reprezentaciju!

Izvor: Kurir, 17.Jul.2018

Jedna od najboljih srpskih odbojkašica i jedna od najboljih igračica na svetu Maja Ognjenović, posle dve godine vraća se u reprezentaciju Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.