Maja Ognjenović: Očekivale smo više

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 19:41

Maja Ognjenović: Očekivale smo više

Iskusna srpska odbojkašica Maja Ognjenović iznela je utiske o prvom meču sa Evroposkog prvenstva.

Odbojkašice Srbije su bez ikakvih problema razbile Ukrajinke sa 3-0 u setovima za nešto više od sat vremena igre.

Kapiten Srbije Maja Ognjenović igra svoje deveto prvenstvo Evrope, a prvo je odigrala 2005. godine.

"Moram da priznam da te prve utakmice na šampionatima uvek izgledaju mrvicu drugačije od onoga što mi zamislimo i želimo, zato što pretpostavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da tu utiče više faktora. Prisutno je i uzbuđenje, treba da se oseti teren, tu je i prevelika želja da sve bude kako treba... Možda je mrvicu sporije sve bilo danas nego što će biti na narednim utakmica. Ali, dobro, kao što ste rekli - nije se pobeda dovodila u pitanje", rekla je Maja Ognjenović, a prenosi Mozzart.

Najteže će biti sa Poljskom...

"Znači nam da idu prvu mečevi sa Ukrajinom i Slovenijom, na kojima ćemo mi koristiti šansu da se uigramo, da našu igru dovedemo do željenog nivoa za ovu fazu takmičenja. Više puta smo pričali o grupi, ta utakmica sa Poljskom je svakako ključna, ali opet i ona poslednja protiv Belgije. Sutra ćemo imati vremena da uradimo teretanu i trening, malo i da se odmorimo, a onda u nedelju protiv Slovenije da probamo da izgledamo bolje što je bilo danas"

Nije bilo mnogo publike na duelu Srbije i Ukrajine.

"Očekivale smo više. Prokomentarisale smo čim je utakmica krenula. Ispada da je neminovnost kada se igraju utakmice u zemljama i gradovima, koji nisu toliko odbojkaški, kada ne igra domaćin... Volela bih da bude veći, sigurna sam da ima naših ljudi. Možda je bio i nezgodan termin ovaj u petak u pet. Volela bih da bude više, jer je drugačije onda za igru"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.