Maikon izbačen iz reprezentacije Brazila!

Izvor: Blic, 09.Sep.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maikon izbačen iz reprezentacije Brazila!

Brazilski fudbaler Maikon izbačen je iz reprezentacije zbog grubog kršenja discipline posle pobede u prijateljskom meču nad Kolumbijom u Majamiju (1:0).

Domaćin letos održanog Mundijala potvrdio je da je iskusni bek završio karijeru u nacionalnom timu, ali nije naveo razlog.

Brazilski mediji prenose da je u pitanju grubo kršenje discipline, a selektor Karlos Dunga je samo kratko naveo da ga je iskusni, 33-godišnji desni bek "izdao".

Majkon je do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odigrao 76 utakmica za Brazil, a nije poznato šta ga je koštalo kraja reprezentativne karijere.

Inače, fudbaleri Brazila se nalaze u SAD, jer u noći između utorka i srede (02.30 po našem vremenu) igraju prijateljski meč sa Ekvadorom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.