Mahoms MVP Superboula

Izvor: RTS, 03.Feb.2020, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mahoms MVP Superboula

Kvoterbek Kanzas siti čifsa Patrik Mahoms proglašen je za najkorisnijeg igrača Superboula 54. Mahoms je dobio MVP priznanje nakon fantastične partije u utakmici u kojoj je predvodio svoj tim do pobede.
Čifsi su posle 50 godina osvojili Superboul pobedom nad San Francisko fortinajnersima, rezultatom 31:20.

Ekipa trenera Endija Rida napravila je veliki preokret za koji je najzaslužniji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio Mahoms.
On je meč završio sa više od 286 bačenih jardi, istrčao je 29, bacio je dva tačdauna, uz dva intersepšna.
"Ovo je nešto o čemu sanjate kao klinac. Takav sam, svaki dan maštam o tome. Pokušavam da svakoga dana budem bolja osoba, bolji sportista i igrač. Iskreno, imao sam sreće da mi start karijere bude uspešan, blagosloven sam što sam deo dobre organizacije sa mnogim sjajnim igračima koji me okružuju. Oni mi mnogo olakšavaju", rekao je Mahoms. 
Na taj način, Mahoms, koji ima samo 24 godine, objedinio je dva najveća MVP priznanja u Nacionalnoj fudbalskoj ligi, pošto je prošle sezone proglašen za najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone.
"Ipak, znam koliko je konstantnosti potrebno da budem tamo gde želim da budem na kraju. Imam sreću da imam toliko sjajnih ljudi oko sebe da mogu da izlazim na teren i svake godine se takmičim", dodao je najbolji kvoterbek NFL-a. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.