Maestro Ronaldo u Ibrinom stilu, Juventus za petama Milanu!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2020, 23:44

Maestro Ronaldo u Ibrinom stilu, Juventus za petama Milanu!

Pobeda Juventusa, veoma bitna pred nastavak prvenstva.

Ekipa Juventusa je nakon tri remija u poslednje četiri utakmice uspela da stigne do nove pobede večeras i to protiv Kaljarija rezultatom 2:0 (2:0).

Oba gola smo videli u prvih 45 minuta i oba gola delo su Kristijana Ronalda.

U prvih pola sata Juventus je više pretio, što je i bilo očekivano, ali oni opasniji napadi su se završavali šutevima Kuluševskog koji nisu završili u mreži.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Onda je Kristijano Ronaldo dočekao svojih 5 minuta. Tačnije, četiri minuta, prvo je u 38. minutu odlično primio loptu, namestio se na desnu nogu i poslao loptu u mrežu za 1:0.

Samo četiri minuta kasnije novi gol u mreži Kaljarija, nakon kornera lopta dolazi do Ronalda, ispostavilo se da mu je Demiral asistirao, a Portugalac uspeva da prosledi loptu u mrežu iako je bio lošije pozicioniran, retki su fudbaleri koji su u stanju da postignu ovakav gol i obojica igraju u trenutno dva vodeća tima Serije A.

Drugo poluvreme nije bilo baš odrađivanje posla, Kaljari je imao svoje šanse i čak postigao gol preko Klavana, ali je on poništen zbog ofsajda.

Na drugoj strani, Kuluševski je imao još jedan udarac, ali promene rezultata nije bilo.

    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo srušio Kaljari, "Stara dama" grabi ka vrhu

Izvor: RTS, 21.Nov.2020

Golovima Kristijana Ronalda Juventus savladao Kaljari sa 2:0, u utakmici osmog kola Serije A, čime se klub iz Torina popeo na drugo mesto na tabeli. . Očekivanu pobedu u osmom kolu Serije A zabeležili su fudbaleri Juventusa, čime su stigli do drugog mesta na tabeli...Dvostruki...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.